Paskelbti konkurso ,,Mūsų dailyraštis” laimėtojai

Gruodžio 17 d. mūsų gimnazijoje vyko dailyraščio konkurso ,,Mūsų dailyraštis“ apdovanojimai. Šį konkursą lietuvių kalbos mokytojos organizuoja jau antrus metus iš eilės. Džiugu, kad vis daugiau mokinių aktyviai įsitraukia ir nori rašyti kuo gražiau. Šiais metais vaikai rungėsi dviejose grupėse: 2–4 ir 5–9 klasių. Mokiniams buvo skirtas tekstas, kurį reikėjo perrašyti laikantis visų dailyraščio taisyklių. Iš visų darbelių buvo išrinkti patys gražiausi, kurie buvo pakabinti stende, kad pasigrožėti ir įvertinti galėtų visa mokyklos bendruomenė. Garbinga mokytojų komisija įvertino mokinių darbus, o suskaičiavus taškus paaiškėjo nugalėtojai.

5-9 klasių grupėje pirmą vietą užėmė Ia mokinė Patricija Kozlovskytė (mokytoja Jadvyga Pukšta), antrą vietą užėmė 7a klasės mokinė Arleta Patrycja Ugrevič (mokytoja Ieva Čereškaitė), trečią vietą užėmė 8b klasės mokinė Laura Silina (mokytoja Virginija Stankevičienė).

2-4 klasių grupėje pirmą vietą užėmė 2 klasės mokinė Akvelina Voišnis, antrąją vietą užėmė 3 kl. mokinė Elinga Gimbickytė, o trečią – 4 klasės mokinys Konrad Kunicki. Visų mokinių mokytoja yra Violeta Stefanovič.

Džiaugiamės kartu su nugalėtojais ir kviečiame nueiti iki dailyraščio stendo ir pasidžiaugti darbeliais dar kartą!