veiksmo savaite be patyciu 2015 (1)

„Veiksmo savaitė BE PATYČIŲ 2015”

Posted by

veiksmo savaite be patyciu 2015  (1)

Šiais metais Veiksmo savaitė BE PATYČIŲ buvo kaip niekada spalvinga. Gimnazijos bendruomenės nariai kasdien rengėsi vis kita spalva, o gimnaziją puošė išskirtinė Draugystės medžių alėja, kurią rengiant prisidėjo net 21-os klasės mokiniai. Gražus šventinės savaitės akcentas – gyva draugystės šypsena iš mokinių ir mokytojų, kurią įamžinome nuotraukoje. Ja galėsime grožėtis visus metus!

Norime paskelbti  Veiksmo savaitės BE PATYČIŲ konkursų nugalėtojus. Už sukurtą Draugystės medį daugiausiai balsų surinko 4 klasė, nedaug nuo jų atsiliko 6b ir G1b klasės. Draugiškiausios klasės varžybose greičiausiai draugystės šūkį iššifravo G3b, G3a ir 7a klasės, nuo jų tik viena sekunde atsiliko 7b klasė. Sveikiname nugalėtojus ir visus dalyvavusius!

Norime padėkoti pradinių klasių mokiniams ir jiems padėjusioms klasių auklėtojoms, kad Draugystės alėja pasipuošė ne tik draugystės medžiais, bet ir pėdučių takeliais, kurias kiekvienas norėjo pasivaikščioti. Džiugu, kad per egzaminų karštinę dvyliktokai  atrado laiko parodyti pavyzdį ir užkrėtė jaunesnius mokinius savo iniciatyvumu ir kūrybiškumu. Širdingai dėkojame G4b klasei ir jos auklėtojai. Galime drąsiai teigti, kad į Veiksmo savaitę BE PATYČIŲ įsitraukė visi – tėveliai vaikščiojo po alėją, rinko spalvotus drabužius savo vaikams, auklėtojai rengė klasės valandėles, kartu su auklėtiniais kūrė Draugystės medžius, administracija ir specialistai atsidavę sprendė organizacinius klausimus, mokytojai dalykininkai išradingai galvojo užduotis vaikams, mokiniai aktyviai dalyvavo rengiamuose konkursuose. Net ir pagalbinis gimnazijos personalas draugiškai prisidėjo prie visų renginių įgyvendinimo. Visa tai patvirtina, kad MES ESAME PRIEŠ PATYČIAS ir siekiame DRAUGIŠKIAUSIOS GIMNAZIJOS BE PATYČIŲ! Kviečiame visus būti draugiškais kasdien.