Sportas – sveikata! Ypač karantino metu

Mūsų gimnazijos mokiniai ir karantino metu išlieka fiziškai aktyvūsRanda būdų kaip palaikyti gerą fizinę formąužsiimti mėgstama sporto šakaišradingai naudoti namuose esančias priemones ir erdves. Galerijo pateikiame individualius mūsų mokinių įrašus.

  1. IIIb klasės mokinė Katažyna Žuromskaja kviečia pozityviai pažvelgti į situaciją ir neprarasti geros nuotaikos bei rūpintis savo sveikata.
  2. Broliai Herbert ir Konrad Kubiak (Ib ir 7a kl.) tęsia treniruočių procesą neišeidami iš namų. Ir jiems puikiai sekasi, nes treneris taip pat visada šalia.
  3. 2020 m. jaunimo žiemos olimpinių žaidynių, vykusių Lozanoje, ledo ritulio turnyro 3 prieš 3 prizininkas  ir mūsų gimnazijos devintokas Arturas Seniut (Ib kl.)nemiega ant laurų. Net ir nepalankiomis karantino sąlygomis sportininkas intensyviai treniruojasi ir ruošiasi įkopti į dar didesnes sporto aukštumas.
  4. 8b klasės mokinio Danielio Afanasjevo sukurtas filmukas  dalyvavo Lithuanian Grappling federation-LGF inicjuoto konkurso finale. Siūlome pasižiūrėti kaip išradingai ir įdomiai galima sportuoti,nepažeidžiant karantino saugumo reikalavimų.
  5. 8a klasės mokinė, šokių studijos „Spindulys“ šokėja Agnieška Ravdo puikiai susitvarko su lankstumo, susikaupimo ir koordinacijos reikalaujančiais pratimais. Jeigu jums atrodo, kad tai paprasta – tiesiog padarykite tai patys!
  6. Viliam Dubicki iš Ib klasės universalus sporininkas,  pasirinkės žaisti futbolą (FK Granitas). Aišku, jo  atliekami triukai su futbolo kamuoliu tiesiog žavi.
  7. Mūsų gimnazijos vaikinai rūpinasi savo išvaizda ir gera sportne forma, todėl savarankiškos fizinio ugdymo pamokos netapo jiems neįveikiama kliūtimi. III a ir IIIb klasės mokiniai Robertas Vencius ir Martinas Lukaševič demonstruoja pavyzdingą jėgos ugdymo pamoką.
  8. Evelina Stankevič išbandė ir lengvąją atletiką ir tinklinį. Ne kartą dalyvavo miesto varžybose, gindama mūsų gimnazijos garbę, buvo gimnazijos merginų tinklinio komandos kapitone, tad žino kaip reikia treniruotis.