Paskutinė projekto „Tyrimo menas – kūrėjai mokykloje” sesija

Balandžio 16 d. 8a klasės mokiniams vyko paskutinė projekto „Tyrimo menas – kūrėjai mokykloje” sesija. Mokiniai kartu su asociacijos „Kūrybinės jungtys” kūrėja Ineta Dirmiene ir mokytojomis Rita Gvazdaityte, Dangira Naruševičiene bei Evelina Gricevič vyko į jaunimo pamėgtą pramogų ir prekybos centrą „Akropolis”.

Susitikimas prasidėjo 9 val. ryto linksmybėmis ir projekto apmąstymais. Mokiniai ir mentoriai apsikeitė komplimentais „į nugarą”, o „gyvuoju termometru” matavo savo įspūdžius po atlikto darbo, todėl beveik 100 proc. patvirtino, kad buvo verta dalyvauti projekte „Tyrinėjimo menas – kūrėjai mokykloje”. Mokiniai norėtų pakartoti savo „produktą“ „Naktis mokykloje”, nes jį organizuodami gavo pasitenkinimą ir patyrė „saldų pergalės skonį”, kad jiems viskas pavyko.

Vėliau būrys besijuokiančių mokinių nuėjo į boulingą. Žaidimo tikslas buvo surinkti kuo daugiau bendrų taškų, kad pagerintų savo rekordą kitame, tik klasės susitikime.

Projekto pabaigą užbaigė bendras pasisėdėjimas McDonald’s restorane ir šilti pokalbiai neformalioje aplinkoje.

Projekto vadovai taip pat labai šiltai ir nuoširdžiai atsisveikino vieni su kitais, džiaugdamiesi glaudžiu ir turiningu bendru darbu.

Taigi visi mokinių klubo nariai norėtų padėkoti gimnazijos direktorei Gelenai Juchnevič ir direktoriaus pavaduotojai Veslavai Doveiko už galimybę dalyvauti EDU Vilnius ir asociacijos “Kūrybinės jungtys” remiamame projekte “Tyrinėjimo menas – kūrėjai mokykloje”.