Mūsų gimnazijos futbolo komandai kelionė į Varšuvą

Praėjusį savaitgalį Varšuvoje lankėsi 3 futbolo komandos, laimėjusios I-ąjį lenkų mokyklų moksleivių futbolo turnyrą Lietuvoje „Graj po Polsku“. Primename, kad mūsų gimnazijos komanda šiame turnyre užėmė 2-ąją vietą!

3 dienų kelionės metu nugalėtojams buvo paruoštos įvairios atrakcijos, tarp kurių: dalyvavimas treniruotėse, kurias Legia Warszawa stadione vedė profesionalūs Legia Warszawa treneriai, bendras Legia Warszawa – Warta Poznań rungtynių žiūrėjimas tiesiogiai stadione, susitikimas su legendinio Varšuvos klubo žaidėjais, ekskursija po Varšuvą su gidu, kurios metu jaunieji futbolininkai galėjo susipažinti su Varšuvos senamiesčio istorija ir stebėti garbės sargybos pasikeitimą prie Nežinomo kareivio kapo.

Mūsų gimnazijos futbolo komandos vardu norime padėkoti organizatoriams: fondui Młode Kresy, Maksimiliano Kolbės lenkų kalbos ugdymo institutui ir Varšuvos “Legia” klubui už organizuotą kelionę ir edukacinę ekskursiją, taip pat už galimybę stebėti Legia Warszawa – Warta Poznań rungtynes tiesiogiai stadiono tribūnose.