Religinis konkursas „Gailestingumo keliais. Tu baigsi Faustinos darbą“

Sveikiname mūsų gimnazijos mokinę Agatą Kubarevič užėmus II vietą bei Maženą Magadią ir Gabrielę Baslyk gavus padėkas už dalyvavimą konkurse „Gailestingumo keliais Tu baigsi Faustinos darbą“.

Konkursas „Gailestingumo keliais Tu baigsi Faustinos darbą“ tapo tradicija. Jau 4 metus iš eilės Vilniaus Juzefo Ignacijaus Kraševskio gimnazijoje, glaudžiai bendradarbiaujant su Vilniaus arkivyskupijos katechetikos centru ir Angelų seserų kongregacija, organizuojamas Vilniaus gailestingumo apaštalės sesers Helenos Majevskos gyvenimo ir misijos konkursas. Šiais metais, kaip ir dauguma renginių, konkursas vyko nuotoliniu būdu.

Naudojant „Canva“, „Genially“, „Prezi“ platformas reikėjo paruošti pristatymą pasirinkta tema susijusia su sesers Helenos Majewskos gyvenimu.

Baigiamasis konkurso etapas vyko „Zoom“ platformoje balandžio 29 d.  Sveikinimo žodžius tarė mūsų gimnazijos direktorė Gelena Juchnevič, VAKC vadovė – Raimonda Kuklienė ir Angelų seserų kongregacijos generalinė vyresnioji Marija Piątkovska. Paskaitą jaunimui skaitė ilgametė mūsų gimnazijos mokytoja Anna Mroček. Susitikimo eigoje skambėjo dainos, vieną iš jų atliko mūsų buvusi abiturientė Eva Šturo.