Motinos diena

Sužaliavęs pavasaris, skaisti saulė ir ore tvyrantis žydinčių sodų aromatas skelbia, kad jau gegužės mėnuo. Mėnuo, kurį pradedame gražia šeimos švente – Motinos diena.

 Vilniaus Juzefo Ignacijaus Kraševskio gimnazijos lietuvių kalbos mokytojos Sigita Malmyga, Joana Čereškienė, Jadvyga Pukšta, Violeta Stefanovič, Ieva Čereškaitė, Dovilė Bagdonienė, Viktorija Rūta Kaminskaitė vedė netradicines pamokas, skirtas Motinos dienai paminėti. Įvairių klasių mokiniai kūrė mamytėms originalius sveikinimus: rašė eilėraščius, parengė ir įteikė padėkas, filmavosi ir fotografavosi su mamytėmis. Kiekvienas norėjo pradžiuginti savo mamytę, padėkoti už jos meilę ir rūpestį. Ia ir Ib klasės mokiniai patys sukūrė vaizdo įrašą ir dar kartą visiems priminė, kad mamos yra, buvo ir visada bus pačios gražiausios ir geriausios.  Šių pamokų užduotys leido mokiniams geriau pažinti savo ir draugų artimuosius, skatino bendradarbiauti, atskleidė jų gebėjimus. Mokinių išradingumas ir kūrybiškumas maloniai stebino mamas, šeimos narius ir mokytojas.

Kviečiame kartu pasidžiaugti mokinių darbais, apkabinti mamas ir patirti akimirkas, kurios mus sutelkia šventiškam buvimui kartu. Ačiū, mielos Mamos, už puikius vaikus, talentingus mokinius.

Visiems geros nuotaikos ir šventinių džiaugsmų!