KALĖDINĖS GERUMO AKCIJOS „GRAŽIOS KALĖDOS VISIEMS“ (4)

KALĖDINĖS GERUMO AKCIJOS „GRAŽIOS KALĖDOS VISIEMS“

Posted by

KALĖDINĖS GERUMO AKCIJOS „GRAŽIOS KALĖDOS VISIEMS“ (4)Kviečiame Jus visus prisijungti prie mokyklos organizuojamos šventinės akcijos „Gražios Kalėdos visiems“.

Kalėdų laukimo laikotarpis – stebuklingas metas, kai norisi bent trumpam sustoti, apmąstyti, prisiminti viską, kas įvyko per šiuos metus, įvertinti tai, kas yra šalia mūsų ir aplink mus. Artėjančių švenčių laukimas pažadina mumyse gerumą. Gerumas – tai dalykas, kurį duodame nesitikėdami atlygio. Juk pervedę senutę per gatvę ar iškėlę katę iš medžio, mes nesitikime už tai būti apdovanoti kažkuo materialiu. Tas atlygis – tai jausmas širdyje, kuris atsiranda padarius kažką gero. Darant gera kitiems ne visada paisoma savų interesų, tačiau visada už tai būna atlyginta minėtuoju džiaugsmu širdyje.

Akcijos „Gražios Kalėdos visiems“ tikslas pasidalinti gerumu su tais, kuriems to labiausiai reikia. T. y. vienišiais pagyvenusiais žmonėms. Pabendrauti su Senoliais, pasidžiaugti kartu, palinkėti, kad išsipildytų jų svajonės ir lūkesčiai, parodyti rūpinimąsi kiekvienu žmogumi, puoselėti pagarbą vienas kitam, toleranciją ir savitarpio supratimą.

Kiekviena klasės bendruomenė pasidalina su pagyvenusiais žmonėmis dalele savo gerumo, šiluma ir dėmesiu: sukuria bendrą klasės atviruką – sveikinimą, palinki seneliams geros sveikatos, ramių ir gerų artėjančių švenčių, taip pat paruošia būtiniausių maisto produktų dovanėlę. Visos šiems žmonėms skiriamos  šventinės dovanėlės renkamos iki  2014-12-12. Klasės dėmesys bei dovana Šv. Kalėdų proga pasieks Naujosios Vilnios seniūnijos Senolius.

Mokyklos bendruomenė