justyna

Justyna Grigorovič – išrinkta į Lietuvos Moksleivių Parlamentą

Posted by

 

justyna Justyna Grigorovič

Gimiau 1994 metais balandžio 14d. Vilniuje. Nuo 5 klasės mokausi Juzefo Ignacijaus Kraševskio vidurinėje mokykloje, esu jau 11-liktokė.

Per visus šiuos metus lankiau įvairiausius chorus. Pirmasis buvo pradinių klasių choras, vėliau pradėjau lankyti chorą „Pierwiosnki“. Šiais metais dalyvauju projekte ,,Lyderystės akademija“ .

Ilgą laiką mane domino mokyklos veikla, kai 8-toje klasėje pasiūlė dalyvauti mokinių taryboje be jokių abejonių sutikau. Nuo šių metų esu dar ir mokyklos tarybos narė. Daug laiko skiriu mokyklos veiklos organizavimui, bei pati joje dalyvauju . Padedu rengti mokyklos spektaklius, diskotekas ir kitus renginius. Visuomet viskuo domėjausi, taigi esu mokyklos laikraščio žurnalistė. Visa veikla, kurią dabar užsiiminėju, man labai patinka ir mane žavi , tad tikiuosi, kad visą šią veiklą, tęsiu ir toliau.

Esu išrinkta, savo mokyklos vardu, kaip kandidatė į Lietuvos Moksleivių Parlamentą. Kodėl būtent aš turėčiau būti išrinkta tarp visų dalyvaujančių mokyklų?

· Būdama LMP nare, pakeisčiau požiūrį į tautinės mažumos moksleivius, kuriems nėra labai lengva prisitaikyti mokymo įstaigose ir ne tik.

· Siūlyčiau daryti daugiau akciju prieš patyčias mokyklose ir už jos ribų. Nes daug mokynių, ypač 6-7 klasėje patiria patyčias. Mano manymu, reikėtų mokiniams aiškinti kokie yra patyčių padariniai ir kuo viskas gali baigtis.

· Siūlyčiau susimastyti apie mokinių po pamokinė veiklą. Dažniausiai mokiniai žaidžia kompiuterinius žaidimus arba praleidžia laisvalaiki gerdami ir rūkydami.

· Taip pat siūlyčiau skatinti moksleivius mokytis.